2022. május 19. csütörtökIvó, Milán
EUR = 4.9472 RON
USD = 4.7020 RON
HUF = 1.2882 RON
GDP-növekedés = 5,6%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 12,093.12(0.32%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,5%

Már hat ENI töltőállomás átbrandelését befejezte a MOL

 utolsó frissítés: 13:05 GMT +2, 2015. április 27.

A MOL Románia befejezte Bukarestben és Konstancán a 2015-ben átvett benzinkúthálózat első hat kútjának az átbrandelését. Számos más töltőállomás esetében az átbrandelési folyamat már a befejezésnél tart.

“A MOL Csoportnak ambiciózus tervei vannak: az ügyfelek és partnereink első számú opciójává szeretnénk válni. Ebből a célból a MOL Románia által átvett kutakon máris a MOL Csoport finomítói által előállított üzemanyagot forgalmazzuk, és az autóvezetők használhatják MultiBonus kártyájukat is a kibővített hálózatban. A MOL Csoport kiterjesztette kiváló minőségű szolgáltatásainak körét a romániai üzemanyagkártya partnerekre is, akiknek ily módon nagyobb országos lefedettséget biztosítunk” – jelentette ki Ene Camelia, a MOL Romania kiskereskedelmi igazgatója.

A MOL Csoport február másodikán sikeresen lezárta az ENI Románia és annak benzinkúthálózata megvásárlását. A megvásárolt céget átnevezték MOL Retail Comert Kft.-nek és a későbbiekben a vállalat egyesül a MOL Romániával.

A MOL márka bevezetése a megvásárolt kutakra komplex folyamat, ami különböző rendszerek harmonizálását teszi szükségessé. Ezeken a kutakon az ügyfelek használhatják MultiBonus hűségkártyájukat, hogy pontokat gyűjtsenek, míg a pontok felhasználása online történik a MultiBonus katalógusban lévő termékek megvásárlásával.

A kibővített hálózatban a partnerek használhatják a MOL Gold, MOL Silver és MOL Green üzemanyag-kártyákat, továbbá a külső partnerek kártyáit is, mint:  Euroshell, DKV, UTA és E100. (közlemény)

Mol
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing