2022. aug. 12. péntekKlára
EUR = 4.8909 RON
USD = 4.7450 RON
HUF = 1.2438 RON
GDP-növekedés = 5,6%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 12,631.92(0.49%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,5%

Új emblémát és vizuális identitást kapott a Dacia

 utolsó frissítés: 16:47 GMT +2, 2021. június 18.

Új emblémát, logót és vizuális identitást mutatott be a Dacia. A francia Renault tulajdonában lévő, Mioveni-i székhelyű autógyártónál már régóta, a Dacia Bigster koncepcióautó bemutatása óta számítani lehetett az újításokra.

A gyártó a saját oldalán hosszasan magyarázza, hogy az új vizuális identitás egyszerűséget, robosztusságot kíván sugallni, a brand új színe, a khaki zöld pedig a természetközeliségre utal. A vállalat szerint a mostani újítások összhangban vannak a gyártó hosszú távú stratégiájával, amelynek a végcélját többek között egy modern és digitálisabb márka képezi.

Az új emblémát adó, leegyszerűsített D és C betűk a gyártó kreatív munkatársai szerint a márka egyszerűségére és találékonyságára utalnak, a mozgásban levés juthat róla az emberek eszébe, emellett azt is várják tőle, hogy a márkát már távolról is azonosíthatóvá teszi.

Az új vizuális identitással már ettől a hónaptól kezdve több helyen is találkozhatunk: a vállalat online kommunikációja, a reklámok, de a különböző kiadványok is az új vizuális identitással összhangban jelennek meg.

Ami az autókat illeti, a Dacia modelljei 2022 második negyedévében kaphatják meg az új emblémát. Ez nagy valószínűséggel azt is előre vetíti, hogy a gyártó akkor valami újdonsággal is előáll, ami a termékpalettát illeti.

(hírszerk.)

dacia
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing