2022. aug. 12. péntekKlára
EUR = 4.8909 RON
USD = 4.7450 RON
HUF = 1.2438 RON
GDP-növekedés = 5,6%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 12,631.92(0.49%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,5%

OTP Bank Románia Alapítvány lesz az Oktatáshoz való jog Alapítvány új neve

 utolsó frissítés: 12:55 GMT +2, 2021. szeptember 20.

OTP Bank Románia Alapítvány lesz az Oktatáshoz való jog Alapítvány új neve, így az OTP Bank 2014-ben indított, legfontosabb társadalmi felelősségvállalási programja új név alatt folytatja tevékenységét. A most bejelentett névváltoztatás összhangban van az alapítvány terveivel, amelyek között az is szerepel, hogy a gazdasági oktatás legfontosabb szereplője legyen Romániában.

A névcseréről szóló döntést az alapítvány tevékenységi körének fejlődésével összhangban hozták meg. Az OTP Bank Románia Alapítvány, az aktív generációk információszerzési és oktatási igényeihez alkalmazkodva, nem csak közvetíti a gazdasági ismereteket, hanem létre is hozza a képzési tartalmakat.

„Ebben a digitális korban újra kell gondolnunk az oktatást. A fiatalabb generációk igényeinek megfelelő programokra van szükség. Mi megértettük az új körülményeket, és lépést tartunk az oktatás átalakulásával. Értékes képzési tartalmakat hozunk létre, új együttműködést építünk ki az alapítvány és az OTP Bank Románia között, új oktatási projekteket indítunk külső finanszírozással, az Erasmus vagy az Európai Szociális Alap révén, és új helyi partnerségeken dolgozunk. Úgy hiszem, hogy ezekkel a lépésekkel az OTP Bank Románia Alapítvány a modern tanulás és tanítás népszerűsítője lehet” - nyilatkozta Diana Mișa, az OTP Bank Románia Alapítvány igazgatója.

Az eddigi 7 éves tevékenysége során az alapítvány portfóliója számos fontos oktatási projekttel bővült, ezek négy fő tevékenységi körre épülnek: pénzügyi oktatás, gyermekek számára kidolgozott programok, pályaorientáció és stratégiai partnerségek a helyi egyesületekkel és civil szervezetekkel. Ezek közé tartozik a pénzügyi oktatás vagy a pályaorientációs műhelyek tizenévesek számára, a Bethlen Gábor Alap ösztöndíjának lebonyolítása, vagy az OK Center felavatása – amely az első romániai pénzügyi oktatással foglalkozó központ, amely tinédzserek és felnőttek számára egyaránt nyújt képzéseket. (közlemény)

OTP
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing