2024. április 17. szerdaRudolf
EUR = 4.9388 RON
USD = 4.5768 RON
HUF = 1.2889 RON
GDP-növekedés = 5,6%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 13.026,12(-0,54%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,5%

Erdély Pitch: Fatér Gyula részvételre buzdít, és egy személyes tanácsot is ad az egyetemistáknak

 utolsó frissítés: 17:08 GMT +2, 2022. február 08.

"Az Erdély Pitch egy olyan innovatív ötletverseny, amelyet én sem hagynék ki, ha kicsit fiatalabb lennék" - indít Fatér Gyula, az OTP Bank Románia vezérigazgatója abban a videóban, amelyben az Erdély Pitch-en való részvételre biztatja az egyetemi hallgatókat. Az 5000 eurós fődíjat, valamint 2 éves mentorprogramot kínáló ötletverseny szervezője a Pénzcsinálók.ro, támogatói pedig az OTP Bank Románia és az OTP Consulting Románia.

Fatér Gyula elmondja, hogy az innovációval kapcsolatos kezdeményezések folyamatosan fókuszban vannak az OTP Banknál, úgy fogalmaz, hogy otthonos számukra ez a terület. Az ötletverseny másik hívószava, a fenntarthatóság pedig az a nagyon aktuális kihívás szerinte, amelyre mindenkinek hitelesen kell válaszolnia. "Ezért álltunk ismét az Erdély Pitch verseny mellé. Egy olyan nagyon nyitott ötletverseny mellé, amely bármilyen fenntarthatósági innovációs ötletet befogad és felkarol. Ne korlátozzátok magatokat, bontakozzatok ki, és jelentkezzetek február 28-ig" - mondja a vezérigazgató.

A verseny döntőjére egy pitchverseny keretében Bukarestben kerül sor április 5-én, amelyen a zsűri egyik tagja éppen Fatér Gyula lesz.

"Nagyon várom, hogy a jobbnál jobb ötleteket részletekbe menően is megismerhessem, és külön öröm számomra, hogy a döntősökkel személyesen is találkozhatok a bukaresti pitch-en" - mondja Fatér Gyula, aki a videó végén egy személyes jó tanácsot is ad az egyetemistáknak: "Soha ne hagyjatok ki egyetlen olyan lehetőséget sem, amely hozzájárul a szakmai és emberi fejlődésetekhez".

A verseny részleteiről az Erdély Pitch honlapján vagy ebben a cikkben olvashattok. Az alábbi animációban összefoglaltuk a versennyel kapcsolatos legfontosabb információkat, kérdéseitekkel írjatok bátran az erdelypitch2022@gmail.com e-mail címre.

Erdély Pitch 2022
Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

lokális