2022. május 19. csütörtökIvó, Milán
EUR = 4.9472 RON
USD = 4.7020 RON
HUF = 1.2882 RON
GDP-növekedés = 5,6%
Átlagbér = 3545 lej (nettó)
Munkanélküliség = 5,2%
BET = 12,093.12(0.32%)
Infláció = 8,19%
Alapkamat = 2,5%

Minőségi munkaruhák a mindent felülíró biztonság és kényelem jegyében

Fizetett hirdetés utolsó frissítés: 12:12 GMT +2, 2021. december 09.

Minőségi munkaruhákat forgalmazó cég több is akad a magyar piacon – de olyan, amely a kompromisszumot nem ismerő minőséget páratlanul jutányos árakkal párosítja, már annál kevesebb.


A minőségi munkaruhák megléte esszenciális a biztonságos munkavégzés tekintetében. Legyen szó az élelmiszer- vagy építőipar területén tevékenykedők öltözetéről, hűtőházi vagy lángálló ruházatról, eső elleni- vagy egyszer használatos egységekről, a Profi-Reklám színes spektrumon mozgó, kifejezetten magas minőséget reprezentáló termékpalettája egészen biztosan nem okoz csalódást.

Minőségi céges pólók és kabátok rendelje a Profireklámtól

Minőségi munkaruhákat forgalmazó cég több is akad a magyar piacon – de olyan, amely a kompromisszumot nem ismerő minőséget páratlanul jutányos árakkal párosítja, már annál kevesebb. A Profi-Reklám webáruház mögött álló elhivatott és komoly szakmai tapasztalattal rendelkező szakértőknek a vevők mindenkori igénye az első. A profi gárda összeállításában található minőségi céges ruházati elemek személyre szabhatók. Igény szerint akár a cég mottója, logója is a modellekre hímezhető, szitanyomtatással díszíthető. A kínálatában a nagy márkanevekből sincs hiány, a vásárlók több mint 20 brand különböző termékei közül válogathatnak.

Minőségi munkaruhák – főszerepben a biztonsági kialakítás

ESD ruházat vagy speciális öntödei öltözet? A Profi-Reklám honlapja teljes mértékben lefedi a minőségi munkaruhák iránt támasztott elvárásainkat. Mivel a szóban forgó kategória minden egyes darabja minőségi anyaghasználatot, precíz kivitelezést élvez, a biztonsági feltételeknek is maximálisan megfelel. Persze mindez még nem volna elég a minden szempontból komfortos munkavégzéshez. Az a munkaruha ugyanis, ami akadályozza a szabad mozgást, a munkavégzésre, illetve a produktivitásra is rányomja negatív bélyegét. Természetesen a minőségi munkaruhák webáruházára e tekintetben sem lehet panasz, hiszen az általuk kínált termékek kényelmesek, praktikusak a felhasználásukban.

Szezonális ajánlat a Profire-Reklámtól

Egyre hidegebbre fordul az időjárás, így a minőségi munkaruhák téliesítése is időszerűvé válik. A Profi-Reklám kifejezetten szezonális darabjaiban a tomboló mínuszok közepette sem fogunk fázni. Meleg csősálak, símaszkok, bélelt kabátok és cipők arzenálja várja a kedves érdeklődőket a honlapon.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Pénzcsinálókat!

marketing